Zo denken onze flexkrachten over ons!

Renate

Ik werk via Flexvet bij een dierenkliniek in de buurt van Arnhem. Als ik Flexvet met een cijfer moest beoordelen, zou ik ze een 8 geven. 
De samenwerking is al vanaf het begin erg prettig en de mensen nemen echt de tijd voor je en zijn attent. Zelfs na zes jaar. Flexvet voelt niet als een uitzendbureau. Ze behandelen je écht als mens en niet als een nummer. 

Lisa

Sinds vier en een half jaar werk ik via Flexvet als dierenarts bij de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA). Ik keur hier dieren en voedingsmiddelen uit het buitenland. Ik zou Flexvet beoordelen met een 8. Je krijgt voldoende informatie over de beschikbare vacatures, ze werken netjes en je wordt nooit vergeten. Ook is het salaris goed en betalen ze altijd op tijd. Tenslotte is Flexvet de enige partij waarbij je op uitzendbasis bij de NVWA aan de gang kunt. 

Dennis

Ik ben begonnen bij Flexvet als dierenarts en ben nu in vaste dienst. De samenwerking was door de goede begeleiding erg prettig. De mensen van Flexvet zijn vriendelijk, behulpzaam, denken met je mee en helpen je met je zoektocht naar wat bij je past. Ik zou elke beginnende dierenarts aanraden via Flexvet aan het werk te gaan. Het is goed voor je zelfvertrouwen en het verbreedt je blik. Daarnaast doe je enorm veel ervaring op ten opzichte van een situatie waarin je altijd te maken hebt met dezelfde collega’s. Uiteindelijk wist ik beter wat ik wel, en niet wilde.