Voor werkgevers

Ben je op zoek naar vaardige medewerkers in de veterinaire branche? Als professionele veterinaire organisatie kunnen wij je daarbij helpen. Bij Flexvet verzorgen we de gehele werving en (voor)selectie. Kwaliteit en flexibiliteit staan hierbij hoog in ons vaandel. Je kunt onze flexkrachten zowel op uitzend- als detacheerbasis inhuren. Naast het werven van (tijdelijk) personeel bieden we ook ondersteuning in personeelsmanagement en salarisadministratie. 

Meer tijd om te doen waar je goed in bent.

Als je een werkgever in de veterinaire branche bent en een of meer professionals voor uw organisatie wilt inhuren, nemen we dit bij Flexvet graag uit jouw handen! Of je nu één persoon of meerdere mensen moet inhuren, wij doen er alles aan het toptalent te vinden dat jij zoekt. Daarnaast kunnen we gekwalificeerde professionals vinden voor de meeste functies in jouw organisatie. Hierbij bieden we altijd de flexibiliteit die je wenst met een goede prijs-kwaliteit verhouding. 

 

Maak tijd vrij om te doen waar je goed in bent, namelijk werken aan je bedrijf, en laat personeelswerving over aan Flexvet!