Voor werkgevers

Ben je op zoek naar vaardige medewerkers in de veterinaire branche? Als professionele veterinaire organisatie kunnen wij je daarbij helpen. Bij Flexvet verzorgen we de gehele werving en (voor)selectie. Kwaliteit en flexibiliteit staan hierbij hoog in ons vaandel. Je kunt onze flexkrachten zowel op uitzend- als detacheerbasis inhuren. Naast het werven van (tijdelijk) personeel bieden we ook ondersteuning in personeelsmanagement en salarisadministratie. 

Meer tijd om te doen waar je goed in bent

Ben je een werkgever in de veterinaire branche en wil je een of meer professionals voor uw organisatie inhuren? Dan nemen we dit bij Flexvet graag uit jouw handen! Wij doen er alles aan om het toptalent te vinden dat jij zoekt. Of je nu één persoon of meerdere professionals moet inhuren. Daarnaast kunnen we gekwalificeerde professionals vinden voor de meeste functies in jouw organisatie. Hierbij bieden we altijd de flexibiliteit die je wenst met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

 

Maak tijd vrij om te doen waar je goed in bent, namelijk werken aan je bedrijf, en laat personeelswerving over aan Flexvet!