Ben jij op zoek naar een uitdaging in de veterinaire branche?

Bij Flexvet kunnen wij jou hierbij helpen! Flexvet werkt al meer dan 20 jaar samen met de beste werkgevers in de veterinaire branche. Of je nu net afgestudeerd bent en je eerste baan zoekt, of een doorgewinterde veterinaire professional bent, wij helpen je kosteloos en zetten alles op alles om die perfecte baan voor jou te vinden in de veterinaire sector. 

Je kunt direct solliciteren op onze bestaande vacatures, maar je kunt je ook vrijblijvend inschrijven waarna wij voor je op zoek gaan. Solliciteren kost je maar één minuut!

Schrijf je in

 

Bij Flexvet begeleiden we je van A tot Z

Wij begeleiden je graag bij elke stap van het wervingsproces. Vanaf je eerste gesprek tot aan je startdatum en lang daarna! We onderhouden uitstekende relaties met dierenklinieken, de NVWA, onderwijsinstellingen en overige instanties in de veterinaire farmaceutische industrie. Zo kunnen we kandidaten zoals jij toegang geven tot de best beschikbare kansen. Of je nu op zoek bent naar een baan bij een dierenartspraktijk of de NVWA en of je nou full- of parttime wilt werken, wij staan klaar om je te helpen!

Hoe doen wij dit?

 

Werken via Flexvet 

Het unieke aan ons team is dat wij niet alleen uitblinken in het vinden van de beste werkgevers, maar zelf ook ervaring hebben in de veterinaire branche. Zo weten we goed waar we naar zoeken, waar we je plaatsen en kennen we onze werkgevers door en door. We zijn doelgericht, transparant en duidelijk en nemen altijd de tijd voor je!

We zijn er voor jou

We zijn er voor jou

Zoek je een baan in de veterinaire branche? Met een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden? Bij Flexvet luisteren we naar wat jij belangrijk vindt in een baan en vinden we de werkgever die aansluit bij jouw wensen. 

Waarom werken via Flexvet?

Vele anderen gingen je al voor en kozen voor Flexvet als arbeidsbemiddelaar, maar waarom eigenlijk? 

 • Alles goed geregeld

  Bij Flexvet ben je verzekerd van goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en goede consignatieregeling bij avond- nacht- of weekenddiensten. 

 • Snel uitbetaald

  Bij Flexvet wordt in de meeste gevallen wekelijks uitbetaald! Zo hoef je nooit lang te wachten op je salaris. 

 • Behoud van flexibiliteit

  Flexvet is het ideale bureau als je flexibel wilt werken, aangepast aan jouw persoonlijke wensen. Via Flexvet kan je bij meerdere opdrachtgevers werken, terwijl je administratief met één werkgever te maken hebt.

 • Jezelf blijven ontwikkelen

  Niet alleen kom je terecht bij de beste werkgevers, maar bij Flexvet bouw je ook studiepunten op die je recht geven op vergoedingen voor cursussen, PAO en studieboeken. 

Wij zijn lid van de ABU en daar profiteer je van

Omdat wij lid zijn van de ABU krijg jij als werknemer een goede cao. Zo ben je verzekerd van een eerlijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt de cao hier vinden. 

Vragen? We staan voor je klaar!